Benieuwd wat ik als huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak.

Microneedling

Last van een verouderde huid, fijne lijntjes, (acne)littekens, een grove huidstructuur, een grauwe huid, een futloze, droge en ruwe huid, zonbeschadiging, pigmentvlekken of striae? Voor deze problemen kan ik u behandelen met microneedling.

Behandeling

De microneedlingbehandeling wordt uitgevoerd met de Enterpen. De Enterpen kan overal op het lichaam gebruikt worden, zoals op het gezicht, de hals, het decolleté, de handen, de armen, de benen, de rug en de buik. Eerst wordt er hyaluronzuur op de huid aangebracht. Vervolgens worden er met behulp van vibrerende minuscule naaldjes microscopisch kleine, verticale kanaaltjes in de huid gemaakt. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit va de huid. De huid wordt dikker, steviger en gladder en zo zullen de huidproblemen verminderen. Voor een optimaal resultaat wordt de microneedlingbehandeling gecombineerd met een Vitamine C-boost. Na de microneedlingbehandeling wordt Vitamine C op de huid aangebracht. Door de openstaande kanaaltjes wordt de vitamine C extra goed opgenomen door de huid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het beste resultaat wordt bereikt met een kuur van 4 tot 6 behandelingen. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om tussen de behandelingen door een  peeling te laten doen om de huid gladder te maken.

Vergoeding

Huidtherapie Angela Utberg heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Veel aanvullende zorgverzekeringen vergoeden behandeling met de Enterpen in het gelaat. Soms heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig om een vergoeding van de zorgverzekeraar te ontvangen. Bij uw zorgverzekeraar kunt u informeren naar de voorwaarden.