This image has an empty alt attribute; its file name is image-91.png

Benieuwd wat ik als huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak.

Minerale make-up jane iredale

Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. De minerale make-up van jane iredale onderscheidt zich van traditionele make-up door de zuivere ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en -behandelingen verhogen. Hierdoor blijft u stralen, dag in dag uit.

De minerale make-up van jane iredale is hypoallergeen en parfumvrij. Het is vervaardigd uit de meest pure ingrediënten. Het is vrij van talk, zetmeel, kleurstoffen en parabenen. Het bevat 100% zuivere mineralen, waaronder zink en titaniumdioxide. Deze ingrediënten werken kalmerend en ontstekingsremmend. Hierdoor is de minerale make-up geschikt als je last hebt van een huidprobleem, zoals acne, rosacea, eczeem of een gevoelige huid. Ook is de minerale make-up geschikt voor het camoufleren van pigmentafwijkingen. De minerale make-up van jane iredale valt onder camouflagetherapie.

De kleurpigmenten van de minerale make-up van jane iredale zijn velen malen sterker dan van traditionele make-up, waardoor een klein laagje al meteen goed dekt en egaliseert. De minerale make-up is makkelijk aan te brengen, sluit de huid niet af en je voelt het absoluut niet zitten.

In de minerale make-up van jane iredale zit ook een SPF zonbescherming. Alle jane iredale producten met SPF zonbescherming worden uitvoerig getest op kwaliteit en doeltreffendheid. Bij het dagelijks dragen van deze producten werken ze actief mee aan het beschermen van de huid en preventief op de vorming van huidkanker. Ze worden dan ook aanbevolen en gelabeld door de Skin Cancer Foundation.

Vergoeding

Huidtherapie Angela Utberg heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Veel aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de camouflageproducten voor diverse huidproblemen in het gelaat en de hals. Soms heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig om een vergoeding van de zorgverzekeraar te ontvangen. Bij uw zorgverzekeraar kunt u informeren naar de voorwaarden.