Benieuwd wat ik als huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak.

Peelings

Verstopte en/of grove poriën, acne of een pigmentstoornis? Al deze huidoneffenheden zorgen ervoor dat de huid er dof of ongezond uitziet. Voor deze problemen, voor vele andere huidklachten en voor huidverbetering kan ik u behandelen met een peeling.

Behandeling

De behandeling start met het schoonmaken van de huid. Alle make-up, vuil en dode huidcellen worden van uw huid verwijderd met een reinigingsproduct dat geschikt is voor uw huidtype. Daarna breng ik de peeling aan. Een peeling is een oplossing van zuren en actieve ingrediënten met elk hun kenmerkende eigenschappen. Er zijn verschillende soorten peelings, zoals voor acne, pigmentstoornissen, littekens en huidverbetering. Door een peeling laat de bovenste huidlaag versneld los. Dit versnelt ook de aanmaak van collageen en elastine (stoffen die de huid stevig en soepel houden). Als afsluiting van de behandeling wordt er een crème aangebracht.

Ik werk met de fruitzuurpeelings van NeoStrata (NeoStrata ProSystem), de Retinol Peel van NeoStrata en de Vitamine C Peel van Theraderm. De effectiviteit, kwaliteit en veiligheid van deze peelings zijn op basis van wetenschappelijk onderzoek bewezen. De peelings van NeoStrata mogen alleen gebruikt worden door huidtherapeuten, dermatologen en artsen.

Vergoeding

Huidtherapie Angela Utberg heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Veel aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandeling met een peeling in het gelaat. Soms heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig om een vergoeding van de zorgverzekeraar te ontvangen. Bij uw zorgverzekeraar kunt u informeren naar de voorwaarden.