Ik ben Angela Utberg. Ik heb een huidtherapeutische praktijk in het gezondheidscentrum aan de Kruidentuin 5 in Barendrecht. Na het afronden van de 4-jarige hbo-opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool heb ik bij meerderen klinieken gewerkt. Ik heb voor de opleiding Huidtherapie gekozen, omdat ik vroeger last had van acne en me wilde verdiepen in de werking van de huid.

Het mooie aan mijn werk vind ik dat ik mensen kan helpen om gelukkiger te zijn met hun uiterlijk en hoe ze in het leven staan. De medische behandelingen vind ik erg bijzonder, omdat je de pijn van mensen met een huidaandoening kan verhelpen of verzachten. Met de cosmetische behandelingen kan ik een bijdrage leveren aan het zelfvertrouwen van mensen.

Zowel tijdens mijn opleiding als tijdens mijn werk als huidtherapeut heb ik veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van zowel medische als cosmetische behandelingen. U kunt bij mij terecht voor de behandeling van een zieke en/of beschadigde huid, cosmetische behandelingen ter verbetering van de huid en oedeemtherapie. In een gratis en vrijblijvend intakegesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken.